Χαιρετισμός Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη διαδικτυακή ημερίδα «Διατηρώντας το Μέλλον – Νέες Προσεγγίσεις στη Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Περιβαλλοντικής Προστασίας» (Δευτέρα, 16.11.2020, 10πμ)

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα: «Διατηρώντας το Μέλλον – Νέες Προσεγγίσεις στη Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Περιβαλλοντικής Προστασίας», που θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, αύριο Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Προεδρία της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNESCO.
Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πολιτισμού της UNESCO κ. Ernesto Ottone Ramírez.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι facebook και την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Προεδρίας της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ [pdf]